Felhasználási feltételek!

 

Ezen blog oldal privát felhasználóknak, egyéni tájékozódására szolgál. Rendes és tanult emberek látkörének kiszélesítésére tartjuk fenn.

Ezen honlap és annak bármely anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a normál nyilvános közléstől védett. Az oldal képeit, anyagait és irodalmi munkáit, kizárólag az online olvasó privát megtekintésére , illetve az oldal tulajdonosa és meghatalmazottai használhatják fel.

Ha Ön nem az oldal privát olvasója, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az oldal managementjét és  törölje az önhöz került illegális anyagokat, valamint annak összes csatolt mellékletét a számítástechnikai rendszeréből.  Amennyiben nyomtatott formában vagy egyéb hordozón  kapta azt büntetőjogi felelőssége tudatában azonnal semmisítse meg.

Ha Ön nem az oldal olvasója, abban az esetben tilos a honlap vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, a blog weboldal tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie és arra más aspektusban vagy publikációban hivatkoznia.
Tilos továbbá a szerkesztők tudta nélkül a felhasználása egyéb nyilvános előadásokon és szakirányú publikációkban. A szerző nem járul hozzá harmadik személy általi semmilyen nyilvános publikációhoz, beleértve jogi vagy állami eljárásokat.
A szerző különösen nagy hangsúlyt fektet az oldal azon megtekintéseinek retorziójára, melyek nyilvánvaló rosszindulatú hátsó szándékkal terhelt felhasználói kör meglétét diagnosztizálják.

A szerző az itt megjelent publikáció tartalmáért és annak következményeiért semmilyen felelősséggel nem tartozik és az abból eredő károkért nem felel.
Minden esetben szerzői jogi következményekkel néz szembe az illegális felhasználó, plágium vagy sokszorosítás esetén, mind részletekben mind egészében!

A szerző a fent említett feltételek figyelmen kívül hagyást nem csak vagyoni hanem erkölcsi kártérítés keretében hajtja végre.
A szerző a felhasználási ismeretek meglétét és annak (ál) nem tudását nem veszi figyelembe és nem fogadja el az erre való mentességi hivatkozást a következmények alól.

Az oldal illegális felhasználása utólagosan sem legalizálható! A szerző korlátlanul fenntartja magának a jogot  az utólagos jogi eljárás teljes költségeire, beleértve a jogi képviselő sikerdíját és a perköltségeket is. Az oldallal kapcsolatos időbeni procedúrák óra díja is az illegális felhasználót terheli.